Meny Billetter

Risikable tangotrinn

Ekstremt og romantisk.

Lukk Forside

Duo Stellare

Ynde og kraft i strapetz

De har kun hverandre å stole på. Da må hvert grep sitte.

Til følsomme tangorytmer stiger Duo Stellare til værs, og besvarer den musikalske invitt med smidighet og ynde.

Brått går det et gisp gjennom publikum når hun kun med sin ene fot løfter ham oppover samtidig som hun holder seg selv fast med den andre.
Som i et atletisk stjernetegn skinner de to lysende mot oss fra telthimmelen i en vertikal spagat som må tåle en enorm belastning med økende press fra alle kanter.

Og nettopp slik flettes rå styrke sammen med en grasiøs eleganse, når Duo Stellare viser opp ess etter ess fra sitt strålende repertoar og tar manesjens fulle luftrom i bruk.

Med kjærligheten som ledestjerne blir de samspilte bevegelser, og den presise timing, den viktige bekreftelsen på fortrolighet mellom to mennesker som kun har hverandre å stole på.

Da må hvert grep sitte. Som i det mektige crescendoet.

Hun under ham, hengende løst med bare en stropp om nakken. Med ett starter hun å rotere hurtig, spinnende rundt og rundt om sin egen akse, med armene ut, som en sommerfugl, høyt, høyt der oppe.

Visste du dette om Duo Stellare?
 

Duo Stellare består av Sarah Jane Macaggi og Mattia Sartori.

Sarah Jane Macaggi er 5. generasjons sirkusartist. Familien grunnla det velkjente Circo Wonderland i Spania.

Mattia Sartori har bakgrunn som profesjonell danser. Nå har de forent sin kunst med kjærligheten, og gjør stor suksess som Duo Stellare med fart, spenning og eleganse i manesjen.

Til Norge kommer duoen fra nylige engasjement ved flere populære sirkus, som for eksempel i den 120 år gamle, historiske sirkusbygningen The Great Yarmouth Hippodrome Circus i Norfolk, England.