Meny Billetter

Klassiske klovner

Tostemt velklang med komiske noter.

Lukk Forside

Hector & Pierrot

Musikalske klovner

De klassiske og musikalske klovnene er tilbake i manesjen!

I Cirkus Arnardo er det tradisjon med gode klovner.

Poengterte og finurlige innhopp imellom de øvrige artisters opptredener er én variant. Men også med store selvstendige klovneentréer, med humor, gags og overraskelser som kaller frem latteren hos små og store.

Denne oppgaven er nå lagt i hendene på de franske ekspertene Hector & Pierrot. De spiller opp fra et stort repertoar og sørger for massasje av lattermusklene med oppfinnsom instrumentering og urkomisk naturtalent.

Visste du dette om Hector & Pierrot?
 

Bak klovneduoen Hector & Pierrot står Maurin Rossi og sønnen Pierre. De to er henholdsvis 7. og 8. generasjon i en fransk-italiensk cirkusfamilie.

Familiens rike artisthistorikk går tilbake til 1732, da Pierres tipp-tipp-tipp-tipp-oldefar Diego Rossi ble ansatt som hoffnarr hos den franske kongen Ludvik den 15., etterfølgeren til Ludvik den 14., selveste «Solkongen», Frankrikes mest berømte konge gjennom tidene.

Så vi snakker om hele 292 år med erfaring fra showbiz.

Familiens store klovneensemble Les Rossyann vant den svært høythengende prisen Bronze Clown Award ved den 34. utgaven av den internasjonale cirkusfestivalen i Monte Carlo, som er cirkusbransjens aller viktigste arena og årlige begivenhet.

Maurin og Pierre er klovner i særklasse som får sitt publikum til å glemme både tid og sted.

Nå er duoen i Norge. I Cirkus Arnardo. Vi ønsker velkommen, og gir dem vårt eget smil tilbake.

STORT REPERTOAR: Rossi-familien kan skilte med 292 års artisterfaring.